Disclaimer

Het doel van deze website is informatie te verstrekken over het bedrijf 60 graden v.o.f. en onze producten

Gebruik website
60graden v.o.f. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de website. Door deze internetsite te benaderen en/of de op of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer.

Informatie op de website
De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op de website vermelde informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Eigendomsrechten
Tenzij anders aangegeven behoudt 60 graden v.o.f. op alle gepubliceerde informatie, teksten en media, alsmede door derden aangeleverde foto's, alle rechten. Het is dan ook niet toegestaan gegevens of afbeeldingen over te nemen, te kopieren, te vermenigvuldigen of te publiceren, voor welke doeleinden dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van 60graden v.o.f. of een rechthebbende derde.

Externe links
Deze website bevat een aantal externe links. 60 Graden v.o.f. kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van deze externe link

Voor meer informatie n.a.v. het voorgaande, neem dan contact met ons op


19 april 2006, 60 graden v.o.f.